Un Nadal més trist


Veïna de Falguera

L’Ajuntament aquest any no dona suport a les botigues per celebrar Sant Llúcia a la plaça de la Vila.

Any rere any, els nostres botiguers ens han volgut apropar el Nadal, turant tot un cap de setmana, a la plaça de la Vila.

Els avets, les boles per a l’arbre Nadal, o les figuretes del pessebre, guarnien de manera natural la nostra vila, i ens anunciaven unes festes esperades per tots, grans i petits.

Sembla ser que la crisi ha abocat als participants a decidir no muntar les paradetes de venda i fer només una exposició amb articles del Nadal.

Penso que aquesta era una bona ocasió per impulsar i incentivar el comerç a Sant Feliu, tenint en compte el poc suport que reben, especialment en temps de crisi. Algun tipus d’ajuda, o de suport, hagués permès continuar amb aquesta tradició tan arrelada, alhora que s’hagués aconseguit reanimar i promocionar, les botigues del nostre municipi.

Un cop més, aquest Ajuntament m’ha decebut i no troba solucions als nous problemes que Sant Feliu està patint.

Espero que aquest fet sigui un episodi aïllat, i que els altres esdeveniments claus de la nostre vila, puguin portar-se a terme, encara que no siguin econòmicament sostenibles; com les festes de Tardor, la cavalcada de Reis, els Tres Tombs, etc.

Desitjo de tot cor que aquesta actitud no es perpetuï, i que en un futur no molt llunyà, Sant Feliu tingui uns dirigents més sensibles amb el comerç, les tradicions i la ciutadania.

Reviu Sant Feliu