Una il·lusió, un projecte per a tothom, Jordi San José


Lidia Muñoz
Veïna de Falguera


Per a molts i moltes de nosaltres ha arribat un moment de desencís a la nostra ciutat del què a vegades sembla que no podem fer marxa enrere. Trobem una ciutat a la deriva on, malgrat tot, la seva inèrcia primigènia és la força que encara ens manté alerta i desperts. Aquesta inèrcia, aquesta força, aquest esperit santfeliuenc, aquest sentiment de pertinença a la nostra ciutat, el trobem en els ulls de moltes persones, i entre d’altres, en els del Jordi San José.

En Jordi és d’aquesta classe de persones que estan fetes d’una mena especial, la seva visió oberta i integradora de la ciutat augura sens cap tipus de dubte la possibilitat de retornar a un estatus ciutadà, íntegre i garantit, per a totes les persones que vivim i volem gaudir de la nostra ciutat.

En Jordi és manifestament la persona que recull totes les sensibilitats de les quals es compon Sant Feliu. Homes i dones, joves i grans, identitat i cultura, qualitat i equitat, democràcia i diàleg, són termes que ell normalment utilitza per expressar la necessitat que hom sigui anomenat, que tots i totes tinguem un espai propi per viure i conviure a la nostra ciutat.

En Jordi imagina la ciutat que nosaltres tenim al cap, on segurament l’existència del conflicte és present, però aquest representa un motor de canvi i no d’enfrontament; on l’accés als serveis públics està garantit a tota la ciutadania, on l’acció de govern està encaminada a avalar el benestar de totes les persones que conformem el nostre estimat Sant Feliu.

Els homes i dones que donem suport al Jordi San José volem comptar amb l’opinió de tota la ciutadania, perquè ens importa, perquè és necessària, i perquè volem reconstruir una ciutat on tothom pugui dir la seva. Aquesta oportunitat no la podem deixar córrer, la il·lusió que dóna el tret de sortida cap al Sant Feliu que volem.

Trist ofici el de manipular


Manel Martínez
Veí de Falguera


Des del Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, amb data 9 de juny, s’ha enviat als mitjans de comunicació un escrit en el que es valora l’èxit de l’exposició “Sedentaris”, instal•lada les darreres setmanes a la Sala Ibèria.

Soc testimoni de l’èxit d’aquesta exposició, i també de l’interès de la mateixa. Una molt bona activitat, que molts ciutadans i ciutadanes han pogut gaudir.

Ara, sembla que als responsables de comunicació de l’Ajuntament, més que la pròpia exposició, els preocupa el que passa en els plens municipals. Ja que la meitat del comunicat el dediquen a carregar en temes que han estat objecte de debat al ple municipal, com és el cas de l’excessiu preu que fa temps es va pagar per la compra d’aquest espai, i del que l’equip de govern de PSC-CiU sempre s’ha negat a justificar amb claredat.

Mal servei es dóna des del Departament de Comunicació de l’Ajuntament, quan per informar objectivament, en aquest cas sobre una activitat cultural, es dediquen a elaborar comunicats partidistes.

Mal servei dóna el dçDepartament de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat quan, i no és la primera vegada, actua com si fos el ganivet de premsa de PSC-CiU i no el de un organisme públic.